• Snel geleverd uit eigen voorraad
 • Voordelig grootzakelijk inkopen
 • 3000+ authentieke & unieke producten
Snel geleverd uit eigen voorraad
Voordelig grootzakelijk inkopen
3000+ authentieke & unieke producten

Betaalmogelijkheden

Producten aanschaffen en afrekenen bij Zenvol is 100% veilig. Hier kan je een uitgebreide omschrijving vinden van hoe wij met betalingen omgaan. Bij Zenvol kan je afrekenen met de volgende betaalmethoden:

 • iDEAL internetbankieren
 • PayPal
 • Creditcard
 • Bankoverboeking
 • Achteraf Betalen (Afterpay / Riverty) – vanaf €350,- excl. BTW
 • Op factuur betalen (op aanvraag)

Wij maken gebruik van een betaalpartij waarbij betrouwbaarheid en veiligheid voorop staat. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste beveiligings- en versleutelingsgereedschappen. Zo word je maximaal beschermd tegen online fraude.

iDEAL internetbankieren

Als je gebruikmaakt van internetbankieren van ABN Amro, ASN Bank Triodos bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank kan je meteen gebruik maken van iDEAl.

Hoe werkt het?

Wanneer je gaat afrekenen, kan je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgestuurd naar de betaalomgeving van jouw bank, waar de betaalopdracht klaar staat. Zodra je de bankgegevens hebt ingevuld kan je de betaling autoriseren. De betaling wordt meteen overgemaakt en wij kunnen meteen aan de slag om jouw product(en) te leveren.

iDEAL biedt een aantal voordelen

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
 • Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

PayPal

Als je een PayPal-account hebt kan je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Je betaling kan je dan online autoriseren, zodat je meteen weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. Heb je nog geen account? Dan kun je een account aanmaken op www.paypal.nl. Voor deze betaalmogelijkheid worden administratiekosten (€0,99) in rekening gebracht.


Creditcard

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa, Mastercard of American Express creditcard. Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens.


Bankoverboeking

Het is uiteraard mogelijk om een overboeking te doen (vooraf betalen). Zodra we de betaling binnen hebben zullen we de bestelling versturen.


Achteraf betalen (Afterpay / Riverty)

Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit is niet met acceptgiro, maar met de betaalmethode Afterpay / Riverty. Wanneer je kiest voor achteraf betalen wordt er een aantal dagen na het versturen van je bestelling een factuur gestuurd vanuit Afterpay / Riverty. Dit kan vanaf 350 euro bestelwaarde. Deze externe partij zal de betaling verder afhandelen.


Op factuur betalen

Op aanvraag bieden we de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Hiervoor moet je minimaal 2 bestellingen hebben geplaatst door middel van een andere betaalmethode. Bij betalen op factuur krijg je van ons een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. We zullen de bestelling dan meteen in behandeling nemen na het plaatsen. Neem contact op om deze betaalmethode aan te vragen.