• Snel geleverd uit eigen voorraad
  • Voordelig grootzakelijk inkopen
  • 3000+ authentieke & unieke producten
Snel geleverd uit eigen voorraad
Voordelig grootzakelijk inkopen
3000+ authentieke & unieke producten

Retourneren

Onze producten zijn met zorg gemaakt en daarbij leggen ze grote afstanden af. We hebben er voor gekozen om de producten voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden in plaats van retour kosten door te berekenen in de prijsstelling (gratis retourneren bestaat niet). Ook willen we het milieu zo min mogelijk belasten, dus willen we het retourneren niet te makkelijk maken. Koop dus alleen de producten waarbij je een echt goed gevoel hebt! 🙂 Natuurlijk begrijpen we het goed als je een keer niet tevreden bent.

Wanneer je niet tevreden bent met een product van Zenvol en je deze wilt retourneren, dan vragen we je om ons dit binnen 5 werkdagen te melden via de e-mail.

Hiervoor hanteren we de volgende voorwaarden:

– Het artikel is ongebruikt en zit in originele verpakking
– Voeg een pakbon bij, met hierop geschreven jouw opmerkingen.

Bij een zakelijke bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Nadat je de retour aanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier en hetzelfde rekening nummer als waarmee de bestelling is afgerekend.
We streven er naar om dit binnen 14 dagen uit te voeren.

We storten het volledige aankoopbedrag terug. Let op: de retour verzendkosten zijn wel voor eigen rekening. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Yoni Eieren
  • Yoni Sticks
  • Yoni Griffels
  • en alle overige Yoni producten

Ons retouradres kan je hier vinden.